پنج‌شنبه, 30 شهريور 1396
رو عنوان : به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز؛
عنوان : سومین گردهمایی معاونین و مدیران دانشجویی دانشگاه‌های منطقه 10 كشور برگزار شد
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
ساعت : ۱۳:۵۷:۳۲

سومین گردهمایی معاونین و مدیران دانشجویی دانشگاه‌های منطقه 10 کشور به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر محمدی ده‌چشمه مدیر اسکان و امور خوابگاه‌های دانشگاه، درباره چگونگی نظارت، موانع نظارت و چگونگی ساماندهی نکاتی را بیان و به تأسیس و راه‌اندازی اداره خوابگاه‌های خودگردان، اشاره کرد.

دکتر بابک محمدیان مدیر دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز توضیحاتی درباره تاریخچه احداث خوابگاه‌های خودگردان در استان و مشکلات ناشی از عدم نظارت و ارزیابی آن‌ها ارائه کرد.

گفتنی است بررسی نحوه اخذ اجاره بهای معوقه دانشجویان، بررسی خوابگاه‌های غیردولتی استان، تکمیل فرم‌های صندوق رفاه و تربیت بدنی و فوق‌برنامه دانشگاه‌های منطقه 10 دستور جلسه این نشست بود.

دانشگاه شهيد چمران اهواز