جمعه, 4 خرداد 1397
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۶
ساعت : ۱۳:۱۴:۲۲

ندا شفیعی مدیر روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز در یادداشتی به مناسبت 27 اردیبهشت‌ماه پاسداشت روز ارتباطات و روابط عمومی، گفت: به نعمت خورشید ارتباط است که سازمان‌ها سامان می‌گیرند و متصدیان مدیریت به مقصد سعادت راه می‌جویند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در متن این یادداشت آمده است:

جهان امروز، جهان برتری ارتباط است و مجال اعتلای نام و نشان‌ هر مجموعه‌ای به ناگزیر به اتکال و اتکا به روابط عمومی، ممکن‌ می‌شود و جریان‌ می‌گیرد.

رزمندگانی که نام و نمایه‌ای همواره غایب دارند اما به غنیمت حضور مسئولانه، غیرقابل‌انکارند. فرصت یگانه‌ای است که در روز روابط عمومی، برای نام‌های نادر و پیشروان قادری قیام کنیم که در عبور از خویش و با غرور موفقیت مجموعه‌های خویش را  آرزو می‌کنند.

به غنیمت این‌چند سطر، روز ارجمند روابط عمومی را پاس می‌دارم و تلاش خواهيم کرد، پاسدار ارجمندی‌تان باشيم .

تاریخ آخرین بروزرسانی شنبه 29 اردیبهشت 1397