پنج‌شنبه, 8 آبان 1393 English
تاريخ :
 ۱۳۹۰/۱۰/۲۰

معرفي مدير جديد خدمات عمومي دانشگاه شهيد چمران اهواز

طي مراسمي با حضور رئيس دانشگاه شهيد چمران اهواز و كاركنان واحدهاي مختلف، مدير جديد خدمات عمومي معرفي و منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهيد چمران اهواز، در اين مراسم با قدرداني از زحمات و تلاش‌هاي علي رسولي در مدت حدود دو سال تصدي مديريت خدمات عمومي، حكم انتصاب مهندس    محمد رضا عزيزي به عنوان مدير جديد اين واحد به وي اعطا گرديد.

دكتر حسن مروتي در اين مراسم اظهار داشت: ما همه خدمتگذار دولت هستيم و تفاوتي ميان افراد از نظر جايگاهي كه قرار دارند وجود ندارد.

وي تاكيد كرد: بايد توجه داشته باشيم كه در هر كاري رضايت خدا و در مرحله بعد رضايت خلق خدا را به دست آوريم كه هر دو با هم گره خورده‌اند.

رئيس دانشگاه شهيد چمران اهواز تغيير و تحول در نظام اداري را يك ضرورت دانست و با اشاره به برخي فعاليت‌هاي حوزه كاري خدمات عمومي در دانشگاه اظهار داشت: به جرئت مي‌توان گفت كه هيچ حوزه‌اي در دانشگاه وجود ندارد كه به نوعي با خدمات عمومي در ارتباط نباشد و تمام جنبه‌هاي آموزش، پژوهش، اداري و مالي به نوعي فعاليت‌شان با خدمات گره خورده است.

دكتر مروتي تصريح كرد: آثار فعاليت‌هاي خدمات و پرسنل سخت كوش اين واحد در همه بخش‌ها مشهود است و اميدواريم كه دانشگاه بتواند زحمات اين عزيزان را جبران نمايد.

دكتر عبدالامير معزي معاون اداري و مالي دانشگاه نيز در سخنان كوتاهي كاركنان را موتور محركه مجموعه دانست و گفت: در دانشگاه همه بخش‌ها اعم از اساتيد و كاركنان تلاش مي‌كنند وظايف خود را به خوبي انجام دهند تا اين موتور بهتر به چرخش درآيد.

وي وفاق و دوستي بين نيروهاي مجموعه دانشگاه را يك امتياز مثبت با ارزش دانست و افزود: در چنين مجموعه‌اي كارها بسيار بهتر و سريع‌تر انجام مي‌شود.

همچنين علي رسولي مدير سابق امور خدمات عمومي در سخنان كوتاهي از حسن نظر و اعتماد مجموعه رياست دانشگاه در مدت تصدي مسئوليت خود قدرداني كرد.

وي افزود: اكنون خدمات عمومي در مرحله پايداري و ثبات قرار دارد و با تلاش پرسنل اين مجموعه و مديريت جديد به راحتي مشكلات قابل رفع كردن است.

رسولي از مدير جديد خدمات عمومي درخواست كرد كه به زيرمجموعه كاري خود اعتماد نمايد و اظهار داشت: آمادگي دارم در  هر جا كه از من كاري بر‌‌آيد با تمام توان انجام دهم.

در ادامه، مهندس محمد رضا عزيزي مدير جديد امور خدمات عمومي دانشگاه از حسن نظر و اعتماد هيئت رئيسه براي واگذاري تصدي اين مسئوليت قدرداني و اظهار اميدواري كرد اين وظيفه سنگين در بخش خدمات را با همكاري كاركنان خدمات و ديگر بخش‌ها به خوبي انجام دهند.

وي كيفيت و كميت كاري بخش خدمات عمومي در دوران مديريت سابق را درخشان و بسيار خوب ارزيابي كرد و گفت: از همه كاركنان خدمات تقاضا دارم همچون گذشته دست ياري بدهند تا بتوانيم با همكاري يكديگر وظايف‌مان را بهتر از قبل انجام دهيم و موجب افتخار دانشگاه شويم.

دانشگاه شهيد چمران اهواز
DOURAN Portal V3.9.8.211