جمعه, 31 شهريور 1396
تاريخ :
 ۱۳۹۴/۰۷/۲۹
ساعت : ۹:۴۸:۵۵

انتخابات اعضای شورای مرکزی کانون صنفی هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این انتخابات 5 آبان ماه امسال ساعت 17 در سالن اجتماعات شهید مطهری دانشکده علوم برگزار می‌شود.

گفتنی است کانون صنفی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز برای ارتباط، هم‌اندیشی، مشارکت و استفاده بهینه از نظرات اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه تشکیل‌شده است.

از اهداف این کانون می‌توان به تلاش برای تبیین و ارتقاء جایگاه اعضای هیئت‌علمی دانشگاه، تلاش برای ارتقاء حفظ و دفاع از حقوق مادی و معنوی عزت و کرامت انسانی دانشگاهیان، ارتباط با دانشمندان و محققین دانشگاهی به‌منظور جلب و به‌کارگیری آنان در راستای اهداف کانون و تلاش برای جلب مشارکت اعضای هیئت‌علمی در پیشبرد امور دانشگاه اشاره کرد.

دانشگاه شهيد چمران اهواز