پنج‌شنبه, 30 شهريور 1396
رو عنوان : به درخواست مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری
عنوان : یكپارچه­ سازی اطلاعات دانشگاه ­ها و مؤسسات آموزش عالی استان خوزستان
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۰۳/۲۳
ساعت : ۱۶:۱۹:۴۴
با توجه به لزوم یکپارچه­ سازی اطلاعات دانشگاه ­ها و مؤسسات آموزش عالی استان خوزستان در دبیرخانه هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان، مستدعی است دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان نسبت به درج اطلاعات آن دانشگاه در قالب جداول با فرمت Excel  اقدام لازم مبذول فرمایند. همچنین ضرورت دارد دانشگاه­ های آزاد اسلامی( و واحدهای سما)، پیام نور ، جامع علمی-کاربردی، فرهنگیان، دانشگاه صنعت نفت و  آموزشکده­ های فنی و حرفه ای، اطلاعات مذکور را به تفکیک واحدهای تحت پوشش، صرفاً توسط رابط ستاد آن دانشگاه  و سایر دانشگاه­ ها( دولتی و غیرانتفاعی) توسط رابط دانشگاه ذیربط، حداکثر تا تاریخ 28/3/96 به آدرس پست الکترونیکی این دبیرخانه به نشانی nezarat-ostan@scu.ac.ir ارسال نمایند. رابطان دانشگاه­ ها و مؤسسات آموزش عالی استان، جهت تکمیل جداول خام Excel، فایل الحاقی این اطلاعیه را دانلود نمایند  و جهت دریافت راهنمایی بیشتر با شماره تلفن 06133369509 تماس حاصل نمایند.

بازگشت      فايل الحاقي      چاپ چاپ