پنج‌شنبه, 30 شهريور 1396
رو عنوان : برای اولین بار در طول فعالیت هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان خوزستان:
عنوان : بازدید از پژوهشكده ­ها و مراكز تحقیقاتی مستقر در استان خوزستان
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۰۳/۲۴
ساعت : ۱۴:۴۵:۲۳

هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان خوزستان برای اولین بار در طول فعالیت خود، بازدید از پژوهشکده ­ها و مراکز تحقیقاتی را در دستور کار خود قرار داد. بر این اساس از تاریخ 96/03/20 لغایت 96/3/24 از 7 مرکز فعال در دانشگاه شهید چمران اهواز بازدید میدانی به عمل آمد. این بازدیدها به سرپرستی دکتر زادکرمی دبیر هیأت استان خوزستان به همراه آقای نجفی رئیس گروه نظارت دانشگاه و کارشناس دبیرخانه هیأت انجام گردید. شایان ذکر است که از تعداد 14 مؤسسه پژوهشی شناخته شده توسط وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و مستقر در استان خوزستان، تعداد 10 مرکز در اهواز و 4 مرکز دیگر در شهرستان­ های دزفول، بهبهان، خرمشهر و ماهشهر فعالیت دارند. همچنین تعداد 11 مرکز به لحاظ وابستگی تشکیلاتی، درون دانشگاهی( وابسته به دانشگاه­ های دولتی) و تعداد 3 مرکز خصوصی می­ باشند.

لیست مراکز بازدید شده:

1-    پژوهشکده آب و انرژی جندی شاپور اهواز