شنبه, 30 تير 1397
سخن اول
 ۱۳۹۵/۰۸/۲۶
 سخن اول
یکی از مزایای انکارناپذیر گسترش شبکه های اجتماعی، ایجاد امکان ارتباط سریع، بی دغدغه و مستقیم با مخاطبینی است که ضرورت های شغلی یا حرفه ای، تبادل اطلاعات با آنها را ایجاب می نماید. از دیگر سو، تجارب جهانی و ملی نشان می دهد که مدیرانی که خود را نیازمند راهنمایی و هدایت همکاران خود می دانند همواره در ادای مسئولیت های محوله توانسته اند موفق تر عمل نمایند. با تلفیق دو مطلب فوق می توان نتیجه گرفت که شبکه های اجتماعی به مثابه محملی بسیار مفید برای انتقال نظریات و مسائل هر حوزه مدیریتی به مدیران آن حوزه می توانند مورد استفاده قرار گرفته و راهگشای بسیار مفیدی در حل مشکلات و معضلات پیش روی باشند. با تکیه بر همین اعتقاد بود که در دوره 4 ساله ای که افتخار ریاست دانشکده مهندسی را برعهده داشتم، با راه اندازی یک وبلاگ شخصی توانستم محیطی صمیمی و فعال را بوجود آورم که در آن محیط همه اقشار دانشکده اعم از کارمند و استاد و دانشجو می توانستند بدون دغدغه و لکنت زبان، به بیان مسائل و مشکلات خود بپردازند و از ارشدترین مقام اجرایی دانشکده جواب سوالات و انتقادات خود را بدون واسطه دریافت نمایند. این تجربه گرانقدر و بسیار موفق، این حقیر را برآن داشت که در منصب معاونت طرح و توسعه دانشگاه، مجددا چنین فضایی را برای همه مخاطبین ایجاد نمایم و از نقطه نظرات مربوط به حوزه کاری خود بهره مند گردم.  اگرچه محیط کاربری پورتال دانشگاه از لحاظ امکانات فنی برای انجام چنین کاری خیلی مناسب نبود، اما بنا به توصیه کارشناس محترم مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه قرار شد بجای استفاده از وبلاگ هایی که در خارج از محیط دانشگاه قابل راه اندازی هستند از همین امکانات محدود پورتال دانشگاه استفاده شود تا ضمن برآورده شدن نیاز ارتباطی مورد نظر، ترافیک مراجعه به پورتال دانشگاه نیز افزایش یابد، شاید به عنوان یک نتیجه فرعی این اقدام، رتبه بندی دانشگاه در نظام های رتبه بندی وبومتریک نیز افزایش یابد و از این رهگذر، سود مضاعفی برای دانشگاه حاصل گردد.

حال ای خواهر گرامی  و ای برادر عزیز! این گوی و این میدان! هر چه می خواهد دل تنگت بگوی!مطمئن باشید مطالب شما تا جایی که با اصول اخلاقی و عقیدتی منافاتی نداشته باشند بدون هرگونه دخل و تصرف به رویت و اطلاع همگانی خواهد رسید و پاسخ های احتمالی من و همکارانم را نیز حتی المقدور دریافت خواهید نمود. به طور طبیعی معاونت طرح و توسعه فقط می تواند جوابگوی مسائل و مشکلات حوزه مسئولیتی خود و واحدهای زیز مجموعه اش، شامل " مدیریت فنی و طرح های عمرانی" و " مدیریت بودجه، تشکيلات و تحول اداری" باشد. اما این تریبون آمادگی دارد که انعکاس دهنده همه نظرات در خصوص سایر حوزه های آموزشی،  پژوهشی، سیاسی، فرهنگی، اداری، رفاهی و ... نیز باشد. امید آنکه مخاطبین عزیز و گرامی، ما را از نقطه نظرات ارزشمند و پیشنهادات و انتقادات سازنده خود بهره مند فرمایند.
برای درج نظرات خود لطفا  بر روی پیوند "نظردهی به خبر" در پایین همین صفحه کلیک فرمایید.

حمیدرضا غفوری
معاون طرح و توسعه دانشگاه

10/09/1395 - 11:12:01 ب.ظ پاسخ پاسخ به نظر
a.saki
با سلام و احترام با توجه به کمبود چنین امکانی در سطح دانشگاه، تلاش حضرتعالی قابل تقدیر است. امید که در راستای ارتقاء سطح مدیریت دانشگاه و افزایش مشارکت همکاران موثر واقع شود.
10/09/1395 - 12:30:41 ق.ظ پاسخ پاسخ به نظر
قنبرزاده
سلام با تشكر از تكرار تجربه خوب تريبون آزاد مهندسي در سمت جديد براي ايجاد ارتباط بي واسطه با همكاران. به اميد موفقيت و بهروزي شما.
09/09/1395 - 11:22:32 ب.ظ پاسخ پاسخ به نظر
هیات علمی دانشکده مهندسی
سلام، تجربه مشابه قبلی راه اندازی وبلاگ شما در دانشکده مهندسی بخوبی توانست نقش پل ارتباطی بین اعضای دانشکده و مدیریت آن را ایفا نماید. امیدوارم این ابتکار در اینجا هم بتواند در جلب مخاطب موفق عمل کند.
مشاهده پاسخ ها
05/09/1395 - 01:29:53 ب.ظ پاسخ پاسخ به نظر
هیئت علمی
با سلام و تشکر از زحمات جنابعالی. ان شا الله که موفق باشید.
مشاهده تمامی نظرات

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر