يکشنبه, 28 آبان 1396
تاريخ :
 ۱۳۸۶/۰۹/۰۵
ساعت : ۱۴:۳۰:۲۶

دبير اجرايي هفته پژوهش در دانشگاه شهيد چمران اهواز گفت: هفته پژوهش و فناوري همزمان با سراسر كشور 17 تا 22 آذرماه در دانشگاه شهيد چمران اهواز برگزار مي‌گردد.

دكتر عليرضا زراسوندي، دبير اجرايي هفته پژوهش در دانشگاه شهيد چمران اهواز با اعلام اين خبر اظهار داشت: مراسم افتتاحيه اين هفته همراه با تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه روز شنبه 17 آذرماه ساعت 9 صبح با حضور مسؤولان استاني در تالار شهيد مطهري دانشگاه برگزار مي‌شود.

وي همچنين با اشاره به برپايي نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش و فناوري و نمايشگاه كتب علمي افزود:  اين نمايشگاه ساعت 15 روز 17 آذرماه با حضور دستگاههاي اجرايي استان در كتابخانه مركزي دانشگاه برپا خواهد شد.

زراسوندي برگزاري سمينارهاي علمي، افتتاحيه نمايشگاه انجمن‌هاي علمي دانشجويي،  مراسم دانشگاه با درهاي باز و تقدير از پژوهشگران برتر سازمان‌ها و دستگاههاي اجرايي استان را از ديگر برنامه‌هاي اين هفته عنوان كرد.

دبير اجرايي هفته پژوهش دانشگاه شهيد چمران اهواز به حمايت‌كنندگان برگزاري اين هفته اشاره كرد و گفت: هفته پژوهش و فناوري با همكاري استانداري خوزستان، سازمان منطقه آزاد اروند، شركت فولاد خوزستان، شركت توسعه منابع آب و نيرو، اداره كل راه و ترابراي استان، شركت ملي حفاري، جهاد دانشگاهي واحد استان، شركت ملي گاز، دانشگاه علوم‌پزشكي اهواز، اداره كل زندانهاي استان، مركز رشد و فناوري، سازمان صنايع دفاع و شهرداري اهواز برگزار مي‌شود.

پیوندها : http://

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز