پنج‌شنبه, 30 شهريور 1396
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
ساعت : ۸:۱۰:۴۵

نشست هم اندیشی دبیر و اعضای کمیته های کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز به منظور تبادل نظر در خصوص برنامه های شش ماهه دوم  این کمیسیون، در دانشگاه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دبیر کمیسیون امور بانوان دانشگاه در این نشست که دانشگاه برگزار شد، به ارائه گزارشی از برنامه‌های نیمه دوم سال پرداخت و اظهار کرد: تلاش خواهیم کرد این برنامه برای اعضای هیئت‌علمی و کارکنان خانم دانشگاه اجرایی شود .

پروانه ولوی به برگزاری همایش زنان فرهیخته در دانشگاه شهید چمران اهواز اشاره کرد و گفت: در این همایش از کتاب استادان زن فرهیخته دانشگاه(استاد تمام) نیز رونمایی می‌شود .

وی ادامه داد: همچنین این کتاب به همایش زنان فرهیخته اسلامی که پایان امسال در شهر مقدس مشهد برگزار می‌شود، معرفی خواهد شد .

در ادامه این نشست دکتر صدیقه حیدری نژاد، رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز، از فعالیت‌های انجام‌شده در کمیسیون امور بانوان این دانشگاه تقدیر کرد .

وی همچنین بر لزوم برقراری ارتباط پژوهشی، علمی و تحقیقاتی بین کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز و دستگاه‌های اجرایی استان تأکید کرد .

در ادامه دکتر مهناز کسمتی عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز گفت: در نشستی با رئیس و مسئولان دانشگاه باید مسئله اختصاص مکانی برای برگزاری کارگاه‌های کمیسیون امور بانوان دانشگاه مطرح و این مسئله جزو مطالبات بانوان هیئت‌علمی و شاغل در این دانشگاه باشد .

وی همچنین خواستار برگزاری برنامه‌های شاد و مفرح برای اعضای هیئت‌علمی و کارکنان زن دانشگاه شهید چمران اهواز از سوی کمسیون امور بانوان دانشگاه شد .

گفتنی است در این نشست اعضاء به بیان نظرات خود در خصوص چگونه بهتر برگزار شدن برنامه‌های کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز پرداختند .

همچنین در پایان با اهدای هدایایی از فعالیت های بانوان فعال هیئت علمی دانشگاه که کمیسیون امور بانوان را در اجرای برنامه ها همیاری دادند، تقدیر شد .

بازگشت           چاپ چاپ

آدرس:اهواز-اتوبان گلستان-دانشگاه شهید چمران-سازمان مرکزی طبقه سوم -کد پستی 6135783151