چهارشنبه, 9 فروردين 1396
رو عنوان : به منظور بررسی وضعیت بانوان شاغل و هیئت‌علمی دانشگاه؛
عنوان : نخستین نشست اعضا و كمیته‌های كمیسیون امور بانوان در دانشكده كشاورزی برگزار شد
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۸/۱۵
ساعت : ۱۱:۱۲:۲۷

نخستین نشست هم‌اندیشی رابطین و اعضای کمیته‌های کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز به منظور بررسی وضعیت مشکلات و مسائل بانوان کارمند و هیئت‌علمی در دانشکده کشاورزی این دانشگاه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست که امروز 10 آبان ماه با حضور دکتر پروانه ولوی دبیر کمسیون امور بانوان دانشگاه، دکتر نوراله معلمی رئیس دانشکده کشاورزی، اعضای هیئت‌علمی و کارکنان این دانشکده برگزار شد، مسائلی مختلف حوزه بانوان این دانشکده موردبررسی قرار گرفت .

در این نشست دکتر ولوی ضمن بیان اهداف، به معرفی برنامه‌های این کمیسیون پرداخت و گفت: توانمندسازی، ایجاد روحیه نشاط و شادابی، حل مشکلات سازمانی بانوان شاغل دانشگاه، از مهم‌ترین اهداف این کمیسیون است .

وی بیان کرد: کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز، مانند یک ان جی او است که بانوان شاغل و هیئت‌علمی به‌طور داوطلبانه در این کمیسیون که زیر نظر ریاست دانشگاه است، فعالیت دارند .

رئیس کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: برنامه‌های این کمیسیون بر اساس نیازسنجی‌هایی که قبلاً از بانوان کارمند و هیئت‌علمی انجام‌شده، برنامه‌ریزی و انجام می‌شود .

بازگشت           چاپ چاپ

آدرس:اهواز-اتوبان گلستان-دانشگاه شهید چمران-سازمان مرکزی طبقه سوم -کد پستی 6135783151