سه‌شنبه, 5 بهمن 1395
عنوان : ماساژ درمانی چه تأثیری بر سلامت انسان دارد؟
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۹/۰۳
ساعت : ۱۳:۵۸:۱۲

در کارگاه آموزشی تئوری و عملی "کاربردهای ماساژ برای تندرستی" که از سوی کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز برای بانوان شاغل این دانشگاه برگزار شد، تأثیر این روش درمانی باستانی بر سلامت انسان موردبررسی قرار گرفت .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر مریم جان بزرگی عضو هیئت‌علمی گروه فیزیولوژی ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزش در این کارگاه آموزشی که در مجتمع ورزشی خواهران برگزار شد، گفت: ماساژ کم‌هزینه‌ترین و ساده‌ترین روشی است که همه افراد صرف‌نظر از جنسیت و سن و سال می‌توانند به آن بپردازند .

وی گفت: با توجه به آثار منفی داروهای شیمیایی در دهه‌های اخیر گرایش به ماساژ و روش‌های درمانی غیر شیمیایی بیشتر شده است .

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: ماساژ درمانی به عنوان یک هنر و یک روش درمانی از دوران باستان تاکنون موردتوجه بشر بوده است .

جان بزرگی، ادامه داد: این روش به کمک حرکات و تماس دست‌ها با بافت‌های نرم بدن انجام می‌شود و در کاهش ناراحتی‌های قلبی و عروقی، استرس، فشار عضلانی، درد و تسریع در ریکاوری بیماران نقش بسزایی دارد .

وی افزود: ماساژ با افزایش گردش خون و جریان لنفاوی موجب افزایش انتقال اکسیژن و مواد مغذی به بافت‌ها و دفع مواد زاید از آن‌ها می‌شود و در نظر اکثر مردم لذت‌بخش و آرامش‌دهنده است .

گفتنی است این کارگاه آموزشی با همکاری دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد .

بازگشت           چاپ چاپ

آدرس:اهواز-اتوبان گلستان-دانشگاه شهید چمران-سازمان مرکزی طبقه سوم -کد پستی 6135783151