پنج‌شنبه, 8 تير 1396
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۰۱
ساعت : ۹:۴۱:۳۶

دومین نشست بررسی مشکلات و موانع کاری بانوان شاغل دانشگاه شهید چمران اهواز به همت کمیته بانوان این دانشگاه در دانشکده علوم برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست که امروز 30 آذرماه  در سالن جلسات دانشکده علوم برگزار گردید، دکتر معتمدی رئیس این دانشکده از تمامی بانوان شاغل خواست مشکلات خود را با مجموعه مدیریتی این دانشکده در میان گذارند .

در ادامه دکتر مهناز کسمتی عضو هیئت‌علمی دانشکده علوم، بیان کرد: خوشبختانه مجموعه فعالیت‌های کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز با مدیریت دکتر پروانه ولوی شادی و نشاط خوبی را در میان بانوان شاغل دانشگاه ایجاد کرده است .

وی به نقش‌های متفاوت بانوان در جامعه اشاره کرد و افزود: بانوان شاغل در تمامی دستگاه‌های اجرایی علاوه بر نقش کارمندی مسئولیت‌های دیگری در خانواده نیز بر عهده‌دارند و هماهنگی میان فعالیت کاری و مسئولیت خانواده امری دشوار، اما امکان‌پذیر است .

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، تأکید کرد: درک متقابل بین زن و مرد در زندگی بسیار لازم است و باید کارگاه‌های آموزشی در این خصوص برگزار شود .

کسمتی بر لزوم انجام فعالیت‌های ورزشی برای بانوان شاغل دانشگاه تأکید کرد و گفت: در هر دانشکده باید یک اتاق ورزش وجود داشته باشد. در تحقیقی که درباره بانوان شاغل دانشگاه شهید چمران اهواز انجام شد، مشخص گردید دردهای مزمن در خانم‌های دانشگاهی به علت آسیب‌پذیری ناشی از کار با کامپیوتر از آقایان شاغل دانشگاه بیشتر است .

همچنین در این نشست دکتر پروانه ولوی دبیر کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز به ارائه گزارشی درباره فعالیت‌های کمیسیون امور بانوان دانشگاه پرداخت .

وی افزود: یکی از اهداف کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز، بررسی مسائل بانوان شاغل این دانشگاه است تا بتوان با برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری دوره‌ها و برنامه‌های مفید را انجام داد .

دبیر کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز، تأکید کرد: تمامی اعضای این کمیسیون داوطلبانه فعالیت دارند و علاقه به محیط کار موجب حضور آن‌ها شده است .

وی افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه‌های روانشناسی، سلامتی و جسمانی، برگزاری جشن‌ها و جشنواره‌های خیریه و.... از فعالیت‌های کمیسیون امور بانوان دانشگاه است .

گفتنی است در این نشست بانوان شاغل در دانشکده علوم به بیان مشکلات خود در بخش‌های مختلف پرداختند .

بازگشت           چاپ چاپ

آدرس:اهواز-اتوبان گلستان-دانشگاه شهید چمران-سازمان مرکزی طبقه سوم -کد پستی 6135783151